Магически чаши

Магически чаши


Покажи :
Сортиране по:
Зловеща магическа чаша Нов продукт Изчерпан

Зловеща магическа чаша

Зловеща магическа чашанестандартна чаша Интересна чаша от порцелан. Изглежда като обикновена черна чаша за чай. Но когато в нея се налее гореща течност, тя се променя. Появяват се зелени очи и усмивка. Чудесен подарък за хора, които обичат нестандартното. Материал: ПорцеланРазмер: 9,5 х 8 смВместимост: 300 млВижте ТУК информация за най-евтина доставка.Онлайн магазин за ..

18,59 лв.

Магическа зловеща чаша

Магическа зловеща чашаоригинален подарък Магическа порцеланова чаша Зомби дух. Подходяща за топли или студени напитки. Когато чашата е студена е черна на цвят, а след като се налее гореща течност се появява зомби с кървави ръце. Насладете се на кафе, чай или горещ шоколад, с тази зловеща магическа чаша. Страхотен подарък за мъже, жени или просто любители на високите скорости.Вижте..

18,90 лв.

Магическа керамична чаша с декорация на крайбрежен пейзаж с палми и риби

Магическа керамична чаша с палми и рибиОригинална чаша Магическа керамична чаша с декорация на палми, която се променя след като се налее топла течност на крайбрежен пейзаж с риби. Предлага се в картонена кутия. Размер - 10х8 см. Вижте ТУК информация за най-евтина доставка.Онлайн магазин за тениски, чаши, шапки и други рекламни и сувенирни материали с Ваш дизайн..

21,90 лв.

Магическа керамична чаша с пейзаж на луна и велосипед

Магическа керамична чаша с пейзаж на луна и велосипедОригинална чаша Магическа керамична чаша с пейзаж на луна и велосипед, която се променя след като се налее топла течност. Предлага се в картонена кутия. Размер - 10х8 см. Вижте ТУК информация за най-евтина доставка.Онлайн магазин за тениски, чаши, шапки и други рекламни и сувенирни материали с Ваш дизайн...

21,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация - pacman

Магическа порцеланова чаша с декорация - pacmanОригинална чаша Декорирана магическа чаша с изображение играта pacman. Картинката се променя когато се налее топла течност в чашата. Наливайки си топло кафе или чай ще си припомните за една от класическите видео игри на всички времена pacman. Характеристики:Размер - 9.5х8 см.Материал - порцеланВместимост - 300мл.Тег..

15,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация - среден пръст Изчерпан

Магическа порцеланова чаша с декорация - среден пръст

Магическа порцеланова чаша с декорация - среден пръстнестандартна чаша    Красива магическа чаша със "Среден пръст", която се променя след наливане на топла течност в нея . Изпийте сутрешното си кафе или чай, с тази уникална чаша. Забавен и нестандартен подарък за колега или приятел, подходяща за всеки повод. Чашата е с уникален дизайн, която на пръв поглед изглежда, като обикновена чаша, но след ..

18,59 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация звезди Изчерпан

Магическа порцеланова чаша с декорация звезди

Магическа порцеланова чаша - звездиЕдна уникална чашаМагическа порцеланова черна чаша с декорация звезди. След като се налее топла течност се "появяват" зодиакалните съзвездия. Предлага се в картонена кутия. Размери: 9.5х8 см. Вижте ТУК информация за най-евтина доставка.Онлайн магазин за тениски, чаши, шапки и други рекламни и сувенирни материали с Ваш дизайн...

21,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация игра на тетрис.

Магическа порцеланова чаша - игра на тетрисПодарък за играчиМагията е в чашата! На чашата е изобразена игра на тетрис в начален стадии, но след като налеете топлата си напитка, играта напредва.Магическите чаши са последният хит на пазара и са перфектният подарък с който ще впечатлите близките и приятелите си. Просто налейте топла течност в чашата и наблюдавайте как тя променя облика си. Та..

15,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация лампа

Магическа порцеланова чаша с лампамагическа чашаМагическа чаша с изображение на изгаснала лампа, която светва след като налеете топлата си напитка. Просто налейте топла течност в чашата и наблюдавайте магията. Магическата чаша е един наистина оригинален и много интересен подарък, с който ще впечатлите не само вашите близки и приятели, а дори и самите Вас. Изненадайте  малки и големи с ориг..

15,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация планети

Магическа чаша с планетинестандартна чаша Порцеланова чаша с декорация с магически ефект- променя се след наливане на топла течност. Насладете се на топло кафе или чай, докато наблюдавате планетите от слънчевата система върху чашата си. Оригинален и образователен подарък както за възрастни, така и за малки деца, както за мъже, така и за жени. Подходяща за подарък за всеки повод.Материа..

18,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация Слънце и Луна Нов продукт

Магическа порцеланова чаша с декорация Слънце и Луна

Магическа чаша с декорация Слънце и Лунаподарък за малки и големиИнтересна черна магическа чаша. Когато чашата е пълна с чай, кафе или друга гореща напитка се вижда огненото Слънце и скалистата Луна. Ако обаче течността е студена или чашата е празна, изображенията са затъмнени. Подходящ подарък било за мъж или за жена, независимо от възрастта.Материал: ПорцеланРазмер: 9 х 11 см..

24,09 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация сърдечен ритъм Нов продукт

Магическа порцеланова чаша с декорация сърдечен ритъм

Магическа порцеланова чаша - сърдечен ритъмподарък за влюбениБяла порцеланова чаша с изобразен сърдечен ритъм на черен фон. Магията се получава, когато налеете гореща течност в чашата. Черният фон избледнява и се показва червено сърце и надпис I love you - Обичам те. Прекрасен подарък за любим човек. Чашата е с размери 9.5х8см. Вижте ТУК информация за най-евтина доставка.Он..

18,59 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация сърце

Магическа порцеланова чаша - сърцеРомантичен и магически подарък за празника на влюбенитеПотопете се в магията на романтиката пиейки кафето си от тази невероятна магическа чаша със сърце .На чашата е изобразено сърце, което след като налеете топлата си напитка, променя цвета си. Тази порцеланова  чаша с магическо сърце е един наистина оригинален и много интересен романтичен подарък, с койт..

18,90 лв.

Магическа порцеланова чаша със "светеща" крушка Нов продукт Изчерпан

Магическа порцеланова чаша със "светеща" крушка

Магическа порцеланова чаша със "светеща" крушказабавен подаръкМагическа цветна порцеланова чаша. Започнете деня със "светнала крушка". Пригответе за креативен ден като изпиете кафето или чай си в тази чаша. Когато напитката е гореща крушката става жълта, а когато напитката е студена - "изгасва". Забавен подарък за малки и големи. Чашата е с размери 9.5х8см. ..

18,59 лв.

Магическа термо чаша с изображение - батерия

Магическа чаша с изображение - батерияМагическа термо чашаИнтересна чаша с термо чувствителност (чувствителност от топлината). При запълване на чашата с гореща течност се променя изображението от изтощена на заредена батерия. А при охлаждане, чашата връща първоначалното си изображение. Тази уникална чаша е подходящ подарък за близки, приятели, колеги и всякакъв вид гийг маниаци.   ..

18,90 лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...