Чаши с черепи

Чаши с черепи


Покажи :
Сортиране по:

Забавна стъклена халба за бира във формата на череп

Стъклена халба за бира - череп.Идеалният парти подарък Стъклена чаша за бира във формата на череп с уникален и оригинален дизайн. Идеален и оригинален парти подарък за Вашите близки и приятели, както и чудесна декорация за вашият дом.  Благодарение на своят уникален вид тази чаша - череп няма да остане незабелязана от всички гости на вашият дом или парти. Чашите череп се..

11,90 лв.

Комплект чаши за шотове във формата на черепи

Стъклени шотове с черепиоригинални шотове за подарък Комплект от 4 броя шотове във формата на черепи, изработени от стъкло. Страхотен подарък за метъл феновете и купонджиите! Освежете Вашето парти с нестандартните релефни шотове с черепи! Превърнете поредното събиране с приятели в дълга и щура нощ с игри с оригиналните шотове с черепи! Напълнете с разнообразни алкохолни напитки в своит..

14,90 лв.

Пиратска порцеланова чаша

Чаша с декорация - пиратиРелефна чаша от порцеланРелефна порцеланова чаша с пиратски символ и череп на дръжката. Подходяща за сувенирен подарък, за аксесоар към тематично парти или  подарък за феновете на пиратските приключения.  Чашата се предлага в различни модели.Материал: Порцелан Вижте ТУК информация за най-евтина доставка. Онлайн магазин за тениски, чаши..

5,90 лв.

Стъклена чаша с череп Изчерпан

Стъклена чаша с череп

Уникална чаша с черепстъклена чаша с високо столчеСтъклена чаша с високо столче във формата на череп. Подходяща за партита или събирания с приятели. Напълнете чашата с любимият си пунш, вино или сангрия и се насладете на страхотни моменти. Подходящ подарък както за мъже, така и за жени.Материал: СтъклоВисочина: 11.8 смВижте ТУК информация за най-евтина доставка.Онлайн магаз..

9,90 лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...