Халби за бира

Халби за бира


Покажи :
Сортиране по:

Порцеланова чаша - Слънчев бряг

Халба - Слънчев брягОригинални чашиЧаша - сувенир с релеф, изработена от порцелан. Нестандартната й форма и красивите изображения от родното Черноморие я правят идеален подарък за Вашите близки след мечтаната почивка по златните брегове на Слънчев бряг. Моделът е с височина 15см. Продуктът се предлага в  красива цветна кутия от картон.Вижте ТУК информация за най-евтина доставка. ..

5,90 лв.

Сувенирна релефна халба - Несебър

Сувенирна релефна чаша- Несебърпорцеланова халбаУникална порцеланова чаша с декорация от подбрани снимки на забележителностите в Несебър. Чашата е в старовремска форма и е украсена с етно мотиви. Порцелановата чаша предразполага към употреба както на топли, така и на студени напитки. Насладете се на любимото си питие в страхотна сувенирна чаша. Подарете на българи, чужденци, или българи за..

4,90 лв.

Сувенирна релефна халба от порцелан - Слънчев бряг

Сувенирна халба с релефна декорация от Слънчев брягрелефна порцеланова халбаЕдин от малкото продавани сувенири, които освен красиви могат да бъдат и практични. Подарете порцеланова халба с релефна декорация със забележителности от меката на парти живота по българското Черноморие - Слънчев бряг.Универсална чаша подходяща както за топли, така и за студени напитки. Подарете след почивка н..

5,90 лв.

Сувенирна релефна чаша Капитанска среща- Несебър

Сувенирна релефна чаша Капитанска среща- Несебърпорцеланова чаша Уникална порцеланова чаша с декорация от подбрани снимки на забележителностите в Несебър. Чашата е в старовремска форма и е украсена с етно мотиви. Порцелановата чаша предразполага към употреба както на топли, така и на студени напитки. Насладете се на любимото си питие в страхотна сувенирна чаша. Подарете на българи..

4,90 лв.

Сувенирна релефна чаша от порцелан - Слънчев бряг

Сувенирна релефна чаша- Слънчев брягпорцеланова халбаУникална порцеланова халба за бира с декорация от подбрани картини на забележителностите в Слънчев бряг. Чашата е в старовремска форма и е украсена с етно мотиви. Порцелановата чаша предразполага към употреба както на топли, така и на студени напитки. Насладете се на любимото си алкохолно или безалкохолно питие в страхотна сувенирна халб..

4,90 лв.

Сувенирна релефна чаша от порцелан с релефни забележителности от град Несебър

Сувенирна релефна чаша от порцелан с релефни забележителности от НесебърОригинална чаша Сувенирна чаша порцелан с релефни забележителности от Несебър. Потопете се в атмосферата на един от най - старите градове в Европа и запазете спомените от лятната почивка в Несебър с тази чаша. Чашата има формата на халба, което я прави удобна за консумацията на бира. Височина - 14 см. Предлага..

4,90 лв.

Сувенирна халба с релефна декорация от Созопол

Сувенирна халба с релефна декорация от Созополрелефна порцеланова халбаЕдин от малкото продавани сувенири, които освен красиви са и практични. Подарете порцеланова халба с релефна декорация със забележителности от слънчев Созопол. Универсална чаша подходяща както за топли, така и за студени напитки. Подарете след почивка на приятели, за спомен на чужденци или на българи зад граница. Чашата..

9,24 лв.

Сувенирна чаша - Слънчев бряг

Чаша с изображение от Слънчев брягСувенирeн подарък - керамична чаша Красива, оригинална чаша, подходяща за топли напитки, като кафе, чай, горещ шоколад или супа. Изцяло порцеланова, чашата е украсена с надпис "Sunny Beach" от едната страна и надпис "Bulgaria" върху българският трикольор, от другата страна. Оригинален сувенирен подарък под формата на баварска халба, носещ духа незаспив..

5,90 лв.

Сувенирна чаша от Несебър

Сувенирна чаша с релефни забележителности от Несебър.порцеланова чашкаЧудесен сувенир за подарък на близки и приятели след почивка по българското Черноморие. Зарадвайте любими хора, живеещи зад граница или очаровайте чужденец с красивата сувенирна чашка с релефни забележителности от Несебър.Материал: ПорцеланВисочина - 8.5 см.Предлага се в цветна картонена кутия.Вижте ТУК и..

2,90 лв.

Сувенирна чаша от порцелан с релефни забележителности от София

Сувенирна чаша от порцелан с релефни забележителности от СофияОригинална чаша Сувенирна чаша изработена от порцелан със забележителности от София. Чашата е с красива декорация а размера и формата й позволяват да се ползва като халба за бира. Запазете спомена от посещението си в столицата с тази чаша. Височина - 14 см. Предлага се в цветна картонена кутия...

7,20 лв.

Сувенирна чашка с релефни картини от Несебър и Слънчев бряг

Сувенирна чашка с релефни картини от Несебър и Слънчев брягчаша за ракия, шотСтрахотна сувенирна чаша с релефни изображения на картини от Несебър и Слънчев бряг. Със своята нестандартна форма универсалната чаша е удобна и практична и може да се използва за шотове или други освежаващи и ободряващи напитки. Украсена е с етно мотиви и е перфектният подарък за спомен от България и Черноморието..

4,90 лв.

Халба за бира с надпис

Халба за бира с надписПодарък за мъжОригинален подарък за ценителите на пивото. Подарете халба за бира със забавен надпис върху нея. Продуктът се предлага с различни послания и картинки - за всекиго по нещо. Насладете се на любимата си бира заедно с любимите Ви хора в забавните бирени халби!Вместимост: 440ml Височина: 12см Ф:8смБирените халби се предлагат със следните надпи..

12,90 лв.

Чаша за бира с релефни забележителности от Варна

Сувенирна чаша с релефни забележителности от Варнапорцеланова халба за бираЧудесна релефна порцеланова халба с едни от най-емблематичните сгради на град Варна - Драматичен театър "Стоян Бъчваров" ( Операта) и най-голямата църква във Варна „Свето Успение Богородично“ (Катедралата).Материал: ПорцеланВисочина - 9.8 см.Предлага се в цветна картонена кутия.Вижте ТУК информация з..

7,20 лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...