Чаши за влюбени

Чаши за влюбени


Покажи :
Сортиране по:

Забавни чаши изписващи LOVE

Забавни чашки изписващи LOVEкерамични чашки за влюбениЗабавни чаши изписващи LOVE при допиране. Подарете на вас и вашата половинка един страхотен подарък за Свети Валентин или дори без повод. Универсална керамична чаша, подходяща за студени или топли напитки като кафе, чай, топъл шоколад.Материал: КерамикаРазмер: 8 х 14 смРазлични моделиВижте ТУК информация за най-евтина до..

13,90 лв.

Керамична чаша капаче и лъжичка.

Керамична чаша с капаче и лъжичка.уникална и интересна чаша Комплектът включва керамична чаша с декорация, капак за чашата и метална лъжичка с дръжка. Направете оригинален и много готин подарък на познати и приятели, като им подарите красива, интересна и оригинална чаша с капаче и лъжичка. Тази чаша е чудесен подарък за рожден ден, имен ден, Коледа и всички останали празници и поводи. ..

13,90 лв.

Керамична чаша с декорация от сърца с физиономии

Чаша с декорация от сърцакерамична чаша с физиономииСтрахотна чаша с декорация от сърца със сладки личица. Символичен и скъп дар за всички влюбени в някого или просто в живота. Подарете на ваш близък и любим човек и го накарайте да си спомня за Вас с всяка глътка ароматно кафе или чай. Универсална красиво декорирана чаша подходяща както за топли, така и за студени ободряващи напитки.Ма..

7,90 лв.

Керамична чаша с надпис "I love you" Изчерпан

Керамична чаша с надпис "I love you"

Керамична чаша с надпис "I love you" и дръжка в форма на сърцеПодарък за Деня на влюбените  Подарете оригинален и романтичен подарък на Вашият любим или любима, като им подарите красива, нестандартна и оригинална чаша с текст "I love you". Тази уникална чаша - "I love you" е чудесен подарък за Свети Валентин, рожден ден, деня на жената и всички други поводи. Керамичната чаша е перфектн..

6,90 лв.

Керамична чаша със сърце

Керамична чаша със сърцеподарък за женаВисока и красива керамична чаша с изображение - сърце, златист надпис и червена силиконова капачка. Идеален подарък за жена за Свети Валентин, рожден ден, годишнина и всякакъв друг повод. Може да зарадвате Вашата дама дори и без повод с тази невероятна чаша. Предлагат се няколко модела в стилни кутии. Размери: 20.5х10х10 см. Вижте ТУК информация ..

10,20 лв.

Керамични чаши (2бр.) с лъжичка в червено и бяло, декорирани с герба и знамето на България Изчерпан

Керамични чаши (2бр.) с лъжичка в червено и бяло, декорирани с герба и знамето на България

Керамични чаши (2бр.) с лъжичка в червено и бяло, декорирани с герба и знамето на България Комплект чаши Керамични чаши (2бр.) с лъжичка в червено и бяло, декорирани с герба и знамето на България. Чашите са подходящ подарък за влюбена двойка или за Свети Валентин. Нека този комплект чаши да Ви напомня за това, че имате обичан човек до Вас. Надпис - България. Височина - 10.5 см...

16,90 лв.

Керамични чаши с лъжички и капачета Изчерпан

Керамични чаши с лъжички и капачета

Керамични чаши с лъжички и капачетаКомплект чаши Чаши от керамика с лъжички и капачета. Чашите са подходящ подарък за влюбена двойка или за Свети Валентин. Нека този комплект чаши да Ви напомня за това че имате обичан човек до Вас. Размер - 14х8 см. Различни модели...

13,90 лв.

Комплект керамични чаши - Starbucks coffee Изчерпан

Комплект керамични чаши - Starbucks coffee

Комплект керамични чаши - Starbucks coffeeкомплект чаши - добра идея за подарък.Комплект от 2 бр. керамични чаши с лъжички, декорирани с изображениe на Starbucks coffee. Комплектът включва два броя керамични чаши с дръжка, декорирани с логото на Starbucks coffee и два броя бели керамични лъжички.Направете уникален и оригинален подарък на вашите познати и приятели, като ..

14,90 лв.

Комплект керамични чаши - в прегръдка Изчерпан

Комплект керамични чаши - в прегръдка

Комплект керамични чаши - в прегръдкаКомплект чаши за влюбениКомплект от 2 бр. прегърнати керамични чаши за влюбени с лъжички. Комплектът включва два броя керамични чаши с дръжка, с протегнати ръчички и надписи " I love you",  и два броя бели керамични лъжички.Направете оригинален, забавен и романтичен подарък на вашите любими, като подарите забавни, закачливи и красиви чаши . Или пък ги в..

15,90 лв.

Комплект керамични чаши - за влюбени Изчерпан

Комплект керамични чаши - за влюбени

Комплект керамични чаши - за влюбениСтрахотен подарък за денят на влюбените Сет от 2 бр. керамични чаши с дръжка във формата на сърце. Комплектът включва две оригинални чаши за влюбени с дръжки, с релефни сърчица и с надписи. Направете много - романтичен и забавен подарък на Вашият любим, като му подарите тези сладки и красиви керамични чаши за Свети Валентин. Тази ромaнтични чаши са п..

10,90 лв.

Комплект керамични чаши за влюбени двойки

Чаши за влюбени двойкиКомплект керамична чаша Интересен комплект чаши за влюбени. Оригинални, релефни и красиво изрисувани два броя чаши с дръжки във формата на сърце и надпис на едната "You ♥ me", а на другата "I ♥ you". Чашите са подходящ подарък за Свети Валентин, за 8 ми март, между влюбени или приятели.Размер: 12х7 см. Материал: Керамика Вижте ТУК информация за най-..

15,90 лв.

Комплект керамични чаши с лъжичка Изчерпан

Комплект керамични чаши с лъжичка

Комплект чаши с лъжичка в червено и бяло, декорирани с герба и знамето на Българиязабавни керамични чашиУникален дизайн на прегърнати чашки. Комплект от керамични чашки с лъжичка в бяло и червено подходящи за топли напитки като чай или кафе. Перфектен подарък за любим човек, приятел или половинка. Декорацията със знамето на България прави сувенира чудесен подарък за спомен на българи зад г..

13,90 лв.

Комплект чаши за влюбени във формата на сърца Изчерпан

Комплект чаши за влюбени във формата на сърца

Чаши за влюбени двойкиКомплект керамични чаши Интересен комплект чаши за влюбени във формата на сърца. Оригинални и красиво изрисувани два броя чаши с дръжки във формата на ръчичка. Подходящ подарък за Свети Валентин - Деня на влюбените, за 8 ми март, между влюбени или приятели. Предлагат се различни модели комплекти.Размер: височина 10 см. Материал: Керамика Вижте ТУК инф..

9,90 лв.

Комплект чаши за влюбени. Изчерпан

Комплект чаши за влюбени.

Комплект керамични чаши за влюбени.Оригинален подарък за Свети ВалентинСет от две червени керамични чаши с дръжки сърца, керамични лъжички и капачета. Чашите са червени и на тях са изобразени сърца в които има различни картинки. На лъжичките са нарисувани физиономийки - мъжка и женска. Чашите са оригинален и много романтичен подарък за любимия човек за Свети Валентин, Осми март, рожден ден..

13,90 лв.

Комплект чаши със сърце и надпис – I miss you Изчерпан

Комплект чаши със сърце и надпис – I miss you

Комплект чаши за влюбениПодарък за Свети ВалентинПодарете комплект от чаши със сърце и надпис I miss you на Вашата половинка. Започнете утрото на 14-ти Февруари с ароматно кафе, поднесено в красивите керамични чаши със сърца. Продуктът се предлага в стилна картонена кутия.Размери на кутията – в/д/ш – 14х19.5х7.3см.,чаша – 8.2х5.2см.Вижте ТУК информация за на..

9,90 лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...