Оригинални чаши

Оригинални чаши


Покажи :
Сортиране по:

Сувенирна керамична чаша с лъжичка - Слънчев бряг

Чаша и лъжичка с изображения от плажната ивица на Слънчев БрягСувенирeн подарък - чаша с лъжичка Красива, сувенирна чаша с лъжица, изработени от керамика. Чашата е декорирана с изображения от плажната ивица на Слънчев Бряг и с надпис "LOVE SUNNY BEACH". На дръжката има отвор, в който може удобно да се постави лъжичката, преди и след използването й. Оригинална и цветна, чаша се предлага..

10,90 лв.

Сувенирна чаша и лъжичка с изображения от Албена, Варна, Балчик и Несебър

Чаша и лъжичка с изображения от Албена, Варна, Балчик и НесебърСувенирeн подарък - чаша с лъжичка Красив сувенир - чаша с лъжичка, изработени от керамика. Чашата е изрисувана с популярни забележителности от Албена, Варна, Балчик и Несебър, и с надпис "Bulgaria". На дръжката има отвор, в който може да се постави лъжичката, преди и след използването й. Оригиналната чаша се..

8,90 лв.

1/2 чаша с магнитче за хладилник

Сувенирна 1/2 чаша - магнитМагнит от българия.Мини 1/2 чашка с магнит за хладилник, декорирана със снимка на Храм паметника Св. Александър Невски и надпис София.Интересен и оригинален подарък - за вашите близки и познати, както и чудесна украса за вашият хладилник. Порцелановата чашка - магнит за хладилник с забележителности от София е с височина 4.5см. Вижте ТУК информация за..

1,90 лв.

Забавна керамична чаша с усмихната емотиконка и различни надписи. Изчерпан

Забавна керамична чаша с усмихната емотиконка и различни надписи.

Оригинална чаша с емотиконкакомплект керамична чаша с чинийка и лъжичка Забавна и оригинална, керамична чаша с усмихната емотиконка и различни надписи. В комплекта с чашата има и керамична лъжичка и чинийка за чашата, която също е с надпис и изображение. Подходящ подарък за малки и големи с поводи, като рождени дни, именни дни, Св. Валентин, Коледа и други поводи. Комплекта се предлага..

8,90 лв.

Забавна порцеланова бяла чаша с дръжка - пистолет Изчерпан

Забавна порцеланова бяла чаша с дръжка - пистолет

Порцеланова чаша  с дръжка във формата на пистолет.Забавна, уникална и оригинална чаша Забавна, уникална и много интересна и оригинална порцеланова чаша с дръжка във формата на пистолет. Застреляйте скуката с тази невероятно забавна и оригинална порцеланова чаша с нестандартна дръжка - пистолет. Направете уникален и забавен подарък на Вас или вашите познати и приятели. Тази уникална ча..

17,60 лв.

Забавна порцеланова чаша с дръжка - пистолет

 Чаша  с дръжка във формата на пистолетЗабавен, уникален и оригинален подарък Забавна, уникална и много интересна и оригинална чаша с дръжка във формата на пистолет. Застреляйте скуката с тази невероятно забавна и оригинална порцеланова чаша с нестандартна дръжка - пистолет.  Чашата е в черен цвят със сребриста дръжка. Направете уникален и забавен под..

27,20 лв.

Забавна стъклена халба за бира във формата на череп

Стъклена халба за бира - череп.Идеалният парти подарък Стъклена чаша за бира във формата на череп с уникален и оригинален дизайн. Идеален и оригинален парти подарък за Вашите близки и приятели, както и чудесна декорация за вашият дом.  Благодарение на своят уникален вид тази чаша - череп няма да остане незабелязана от всички гости на вашият дом или парти. Чашите череп се..

11,90 лв.

Забавна стъклена чаша с вграден череп Изчерпан

Забавна стъклена чаша с вграден череп

Прозрачна чаша с вграден черепстъклена чаша с черепСтъклена прозрачна чаша във формата на череп. Подходяща  е за партита или събирания с приятели. Влезте в ролята на барман, забъркайте интересни напитки и ги напълнете в чашата с череп с любимият си цветен алкохолен или безалкохолен коктейл и се насладете на прекрасни изживявания с приятели. Подходящ подарък както за мъже, така и за же..

8,90 лв.

Забавна стъклена чаша с вградена обърната бутилка Изчерпан

Забавна стъклена чаша с вградена обърната бутилка

Стъклена чаша - обърната бирена бутилка.Перфектният подарък за всички любители на бирата  Стъклена парти чаша от двойно стъкло с много оригинален и нестандартен дизайн. Направете оригинален и забавен подарък на своите познати и приятели фенове на бирата  за техните рожденни дни, именни дни, или които и да е други поводи и празници. Чудесен подарък за ..

14,90 лв.

Забавна термо чаша във формата на обектив с капак

Чаша обективтермо чаша във формата на обектив      Забавна и интересна термо чаша във формата на обектив - Caniam с капак. Със специална изолационна конструкция, вътрешност от неръждаема стомана и пластмаса отвънка. Може да се използва като чаша, кутия за пари и други. Чашата е страхотен подарък, за любителите на фотографирането. Изненадайте Ваш приятел с този прекрасен подарък.Разм..

26,29 лв.

Забавна термо чаша във формата на обектив с капачка Нов продукт

Забавна термо чаша във формата на обектив с капачка

Чаша обективтермо чаша във формата на обектив      Забавна и интересна термо чаша във формата на обектив с капачка. Със специална изолационна конструкция, вътрешност от неръждаема стомана и пластмаса отвънка. Може да се използва като чаша, кутия за пари и други. Чашата е страхотен подарък, за любителите на фотографирането. Изненадайте Ваш приятел с този прекрасен подарък.Размери: 14..

24,09 лв.

Забавна чаша с вграден торс на голо женско тяло

Чаша с вграден торс на голо женско тялостъклена чаша с женско тялоСтъклена чаша с вградено голо женско тяло. Аксесоар, подходящ за подарък за ергенско парти, моминско парти или събиране с приятели. Изненадайте всички с тези забавни  и интересни чаши като вдигнете допълнително градуса на настроението. Чашите са подходящ подарък за всеки мъж, независимо от повода.Материал: СтъклоРазм..

15,90 лв.

Забавна чаша с вграден торс на голо мъжко тяло

Чаша с вграден торс на голо мъжко тялостъклена чаша с мъжко тяло Стъклена чаша с вграден торс на голо мъжко тяло. Идеален аксесоар за моминско парти или събиране с приятелки. Разгорещете обстановката, като напълните тези страхотни чаши с любимият ви коктейл или напитка и се насладите на купона. Чашите са подходящ подарък за всяка жена, независимо от повода.Материал: СтъклоРазме..

15,90 лв.

Забавна чаша с неприличен жест на дъното Изчерпан

Забавна чаша с неприличен жест на дъното

Забавна чаша с неприличен жест на дънотоБяла, керамична чаша за горещи и студени напитки Класическа, бяла чаша със закачливо послание на дъното и във формата на ръка показваща среден пръст. Фигурата на дъното е триизмерна, за по реалистичен вид.  Чашата е изработена от керамика и е страхотен, шеговит подарък за по-възрастните. Размери: 9,3x8 см.  Вижте ТУК информация за на..

12,90 лв.

Забавни чаши изписващи LOVE

Забавни чашки изписващи LOVEкерамични чашки за влюбениЗабавни чаши изписващи LOVE при допиране. Подарете на вас и вашата половинка един страхотен подарък за Свети Валентин или дори без повод. Универсална керамична чаша, подходяща за студени или топли напитки като кафе, чай, топъл шоколад.Материал: КерамикаРазмер: 8 х 14 смРазлични моделиВижте ТУК информация за най-евтина до..

13,90 лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...