Шейкъри

Шейкъри


Покажи :
Сортиране по:
Стандартен класически шейкър от три части - чаша, цедка и капачка Изчерпан

Стандартен класически шейкър от три части - чаша, цедка и капачка

Стандартен класически шейкърметален шейкър за коктейли Стандартен шейкър (класически) включващ три части - чаша, цедка и капачка. Шейкърът е подходящ за приготвяне на коктейли в домашни условия. Освен за лична употреба той е пригоден и за професионално ползване в заведения и ресторанти. С този шейкър и няколко рецепти може лесно и бързо да се въплатите в ролята на бармани и да се ..

17,90 лв.

Стъклен шейкър с рецепти за коктейли Нов продукт

Стъклен шейкър с рецепти за коктейли

Стъклен шейкър с рецепти за коктейлиШейкър с вместимост 400 млШейкър за коктейли състоящ се от три части: стъклено тяло, метална цедка и капачка за затваряне. На тялото са изписани рецепти за популярни коктейли. Превърнете се в душата на компанията с негова помощ. Все пак какво е парти без бар. Очаровайте всички с идеални миксове, използвайки този лесен за употреба шейкър. Идеален за коктейлни ент..

24,09 лв.

Шейкър от 3 части с рецепти на най-разпространените коктейли Изчерпан

Шейкър от 3 части с рецепти на най-разпространените коктейли

Шейкър от 3 части с рецепти на най-разпространените коктейлиметален шейкър за коктейли Шейкър от 3 части с рецепти на най-разпространените коктейли. Частите на шейкъра са цедка, чаша и капачка. Шейкърът е подходящ за приготвяне на коктейли в домашни условия. Възможно е и да се употребява за работа в офиси и заведения. Вместимост на шейкъра - 750 мл. Шейкъра е изработен от метал...

33,90 лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...