Термо чаши

Термо чаши


Покажи :
Сортиране по:
Магическа чаша за кафе с бутон like Изчерпан

Магическа чаша за кафе с бутон like

Магическа чаша кафеоригинален подарък Магическа чаша за кафе, изработена от порцелан. След наливане на топла течност, чашата придобива освежен вид с бутона like! Ако социалните мрежи са Вашата страст-тази чаша е идеалният подарък за Вас! Не Ви препоръчваме да използвате продукта в миялна машина, но в микровълнова печка употребата е безпроблемна!Размери на продукта: 9.3х7.5см.Ви..

14,90 лв.

Магическа чаша с надпис "I ♥ U"

Магическа чаша с надпис "I ♥ U"Керамична термо чашаИнтересна чаша с термо чувствителност (чувствителност от топлината) променяща изображението си. При запълване на чашата с гореща течност се променя изображението на нея и се визуализира надпис "I ♥ U". А при охлаждане, чашата връща първоначалното си изображение. Изработена от керамика, чашата е подходящ подарък за Свети Валентин, за 8 ми м..

14,90 лв.

Метална термо чаша във формата на батерия

Термо чаша във формата на батерияоригинален подаръкМетална термо чаша, изработена от неръждаема стомана, с интересен дизайн и голяма вместимост. Съхранява чудесно, както топли, така и студени напитки. Запазете течностите свежи и с непроменен вкус за по-дълго със уникалната чаша във формата на батерия! Продуктът се предлага в различни цветове.Вместимост: 400мл.Височина: 15,5смТе..

20,90 лв.

Термо чаша - Батерия с автоматична бъркалка

Термо чаша  с автоматична бъркалкасаморазбъркваща се чашаУникална термо чаша във формата на батерия с вградена електрическа бъркалка и капаче. С тази невероятна саморазбъркваща термо чаша - батерия никога повече няма да ви се налага да разбърквате напитките си сами. Просто изсипете нужните съставки в нея и я оставете да свърши останалото.Изненадайте бизките си с много х..

26,90 лв.

Термо чаша с автоматична бъркалка

Термо чаша с автоматична бъркалкасаморазбъркваща се чашаУникална термо чаша с дръжка, вградена електрическа бъркалка и капаче. Разбъркайте напитките си помощта само на един бутон с тази невероятна и супер полезна чаша. Просто изсипете нужните съставки в саморазбъкващата чаша и я оставете да се погрижи за останалото.Саморазбъркващата термо чаша е един много хит..

18,90 лв.

Термо чаша с капак, декорирана с превозно средство

Термо чаша с капак, декорирана с превозно средствооригинална чаша Термо чаша с капак, декорирана с превозно средство. Това е една удобна и ефектна чаша за път. Тази чаша е правилния избор за всеки турист! С капачето което има тази чаша няма да разлеете никога кафето или чаят си докато сте на път или сред природата. Предлагат се чаши с различно превозно средство декорирано на тях. Р..

10,90 лв.

Чаша за чай с капак и метална лъжичка.

Чаша за чай с капак и метална лъжичкаЧаша с надпис, оригинален подарък Оригинална, синя чаша за чай с интересна форма - тип буркан, и надпис "ТEA every day is a new beginning".  Към чашата има дървено капаче и дълга, метална лъжица за разбъркване. Подходящ подарък за любителите на чая и топлите напитки или аксесоар към тематично, чаено парти.Цвят: Светлосин Размер: 11х6.6 см. Мат..

10,90 лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...