Магически чаши

Магически чаши


Покажи :
Сортиране по:
Зловеща магическа чаша Нов продукт Изчерпан

Зловеща магическа чаша

Зловеща магическа чашанестандартна чаша Интересна чаша от порцелан. Изглежда като обикновена черна чаша за чай. Но когато в нея се налее гореща течност, тя се променя. Появяват се зелени очи и усмивка. Чудесен подарък за хора, които обичат нестандартното. Материал: ПорцеланРазмер: 9,5 х 8 смВместимост: 300 млВижте ТУК информация за най-евтина доставка.Онлайн магазин за ..

16,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация - pacman

Магическа порцеланова чаша с декорация - pacmanОригинална чаша Декорирана магическа чаша с изображение играта pacman. Картинката се променя когато се налее топла течност в чашата. Наливайки си топло кафе или чай ще си припомните за една от класическите видео игри на всички времена pacman. Характеристики:Размер - 9.5х8 см.Материал - порцеланВместимост - 300мл.Тег..

14,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация - Wi-Fi Изчерпан

Магическа порцеланова чаша с декорация - Wi-Fi

Магическа порцеланова чаша с декорация - Wi-FiОригинална чаша Магическа порцеланова чаша с декорация - Wi-Fi, логото светва след като се налее топла течност в чашата. Чашата е изработена от порцелан. Размер - 9.3х7.5 см.Вместимост - 250мл. ..

14,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация - бухал Изчерпан

Магическа порцеланова чаша с декорация - бухал

Магическа порцеланова чаша с декорация - бухалОригинална чаша Магическа чаша декорирана  с изображение на бухал сред природата. Картинката се променя когато се налее топла течност в чашата. Бухалът се събужда също от кафе рано сутрин точно като Вас. Характеристики:Размер - 9.5х8 см.Материал: ПорцеланВместимост - 300 мл.Тегло на чашата - 400 гр...

14,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация - среден пръст

Магическа порцеланова чаша с декорация - среден пръстнестандартна чаша    Красива магическа чаша със "Среден пръст", която се променя след наливане на топла течност в нея . Изпийте сутрешното си кафе или чай, с тази уникална чаша. Забавен и нестандартен подарък за колега или приятел, подходяща за всеки повод. Чашата е с уникален дизайн, която на пръв поглед изглежда, като обикновена чаша, но след ..

16,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация зодиалкални знаци Изчерпан

Магическа порцеланова чаша с декорация зодиалкални знаци

Магическа порцеланова чаша - зодиалкални знаци.Една уникална чашаМагията е в чашата! На пръв поглед на чашата са изобразени само звезди, но след като налеете топлата си напитка, по чашата се появяват и съзвездията с образите от зодиака.Магическата чаша е един наистина уникален, оригинален и много интересен подарък, с който приятно ще изненадате не само вашите близки и приятели, а дори и са..

14,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация игра на тетрис.

Магическа порцеланова чаша - игра на тетрисПодарък за играчиМагията е в чашата! На чашата е изобразена игра на тетрис в начален стадии, но след като налеете топлата си напитка, играта напредва.Магическите чаши са последният хит на пазара и са перфектният подарък с който ще впечатлите близките и приятелите си. Просто налейте топла течност в чашата и наблюдавайте как тя променя облика си. Та..

14,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация лампа

Магическа порцеланова чаша с лампамагическа чашаМагическа чаша с изображение на изгаснала лампа, която светва след като налеете топлата си напитка. Просто налейте топла течност в чашата и наблюдавайте магията. Магическата чаша е един наистина оригинален и много интересен подарък, с който ще впечатлите не само вашите близки и приятели, а дори и самите Вас. Изненадайте  малки и големи с ориг..

14,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация планети

Магическа чаша с планетинестандартна чаша Порцеланова чаша с декорация с магически ефект- променя се след наливане на топла течност. Насладете се на топло кафе или чай, докато наблюдавате планетите от слънчевата система върху чашата си. Оригинален и образователен подарък както за възрастни, така и за малки деца, както за мъже, така и за жени. Подходяща за подарък за всеки повод.Материа..

14,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация Слънце и Луна Нов продукт Изчерпан

Магическа порцеланова чаша с декорация Слънце и Луна

Магическа чаша с декорация Слънце и Лунаподарък за малки и големиИнтересна черна магическа чаша. Когато чашата е пълна с чай, кафе или друга гореща напитка се вижда огненото Слънце и скалистата Луна. Ако обаче течността е студена или чашата е празна, изображенията са затъмнени. Подходящ подарък било за мъж или за жена, независимо от възрастта.Материал: ПорцеланРазмер: 9 х 11 см..

21,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация сърдечен ритъм Нов продукт

Магическа порцеланова чаша с декорация сърдечен ритъм

Магическа порцеланова чаша - сърдечен ритъмподарък за влюбениБяла порцеланова чаша с изобразен сърдечен ритъм на черен фон. Магията се получава, когато налеете гореща течност в чашата. Черният фон избледнява и се показва червено сърце и надпис I love you - Обичам те. Прекрасен подарък за любим човек. Чашата е с размери 9.5х8см. Вижте ТУК информация за най-евтина доставка.Он..

16,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация сърце

Магическа порцеланова чаша - сърцеРомантичен и магически подарък за празника на влюбенитеПотопете се в магията на романтиката пиейки кафето си от тази невероятна магическа чаша със сърце .На чашата е изобразено сърце, което след като налеете топлата си напитка, променя цвета си. Тази порцеланова  чаша с магическо сърце е един наистина оригинален и много интересен романтичен подарък, с койт..

14,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с резервоар

Уникална чаша с резервоармагическа порцеланова чаша Магическа порцеланова чаша с изображение- резервоар. Подходяща за топли или студени напитки. При поставяне на топла напитка в чашата, тя магически променя вида си и колонката се оцветява. Насладете се на кафе, чай или горещ шоколад, докато наблюдавате зареждащият се резервоар върху чашата. Страхотен подарък за мъже, жени или просто лю..

14,90 лв.

Магическа порцеланова чаша със "светеща" крушка Нов продукт

Магическа порцеланова чаша със "светеща" крушка

Магическа порцеланова чаша със "светеща" крушказабавен подаръкМагическа цветна порцеланова чаша. Започнете деня със "светнала крушка". Пригответе за креативен ден като изпиете кафето или чай си в тази чаша. Когато напитката е гореща крушката става жълта, а когато напитката е студена - "изгасва". Забавен подарък за малки и големи. Чашата е с размери 9.5х8см. ..

16,90 лв.

Магическа термо чаша с изображение - батерия

Керамична чаша с изображение - батерияМагическа термо чашаИнтересна чаша с термо чувствителност (чувствителност от топлината). При запълване на чашата с гореща течност се променя изображението от изтощена на заредена батерия. А при охлаждане, чашата връща първоначалното си изображение. Изработена от керамика, чашата е подходящ подарък за близки, приятели, колеги и всякакъв вид гийг маниаци..

14,90 лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...