Чаши за вино

Чаши за вино


Покажи :
Сортиране по:
Черна чаша за вино с надпис 18 Изчерпан

Черна чаша за вино с надпис 18

Черна чаша за бяло вино или шампанско с декорация числото 18.Подходяща за подарък за рожден ден Черна стъклена чаша за вино изработена от цветно стъкло със числото 18 изписано на нея с малки, цветни камъчета. Това е много оригинална чаша с числото 18 - уникален подарък за рожден ден или просто подарък за любим човек. Чудесен избор за подарък за всеки, на който предстои навършване на пъ..

9,90 лв.

Черна чаша за вино с надпис 21

Стъклена чаша за бяло вино или шампанско с декорация числото 21.Страхотен и много стилен подарък Стъклена чаша за вино - изработена от цветно стъкло с числото 21 декорирано с малки, цветни камъчета. Уникалната чаша с числото 21 е оригинален подарък за рожден ден  и за всички други поводи и празници. Чашата 21 от черно стъкло е чудесен избор за вс..

9,90 лв.

Черна чаша за вино с надпис Bride Изчерпан

Черна чаша за вино с надпис Bride

Черна чаша за вино с надпис Brideстилна и оригинална чаша за моминско парти Черна чаша за вино изработена от цветно стъкло с надпис "Bride" декориран с малки камъчета. Това е чаша - идеална за моминско парти, сватбено празненство, подарък за Свети Валентин или просто подарък за любимата. Чашата с надпис "Bride" е изключително красива и би се харесала на всяка настояща или бъдеща булка...

9,90 лв.

Черна чаша за вино с надпис Groom

Черна чаша за вино с надпис GroomСтилна и оригинална чаша за ергенско парти Чаша за вино изработена от цветно стъкло с надпис "Groom" декориран с малки камъчета.Идеалната чаша за ергенско парти, сватбено тържество, подарък за Свети Валентин или просто подарък за любим .Черната чаша за вино с надпис Groom е уникална и много стилна и със сигурност ще привлече всички погледи на партито. Н..

9,90 лв.

Черна чаша за вино с надпис Love Изчерпан

Черна чаша за вино с надпис Love

Черна чаша за вино с надпис LoveУникална, красива и много стилна чаша за влюбени Черна чаша за вино изработена от цветно стъкло с червен надпис Love декориран с малки, цветни камъчета. Това е стъклена чаша - идеална за подарък за рожден ден, Свети Валентин и всякакви поводи или просто подарък за любимия човек. Направете оригинален подарък на любимия човек, с повод или без, като подарит..

9,90 лв.

Черна чаша за вино със червени сърчица Изчерпан

Черна чаша за вино със червени сърчица

Черна чаша за вино със червени сърчица и надпис Love във тях.Уникална, красива и много стилна стъклена чаша за вино  Стъклена чаша за вино изработена от цветно стъкло с червени сърчица и надпис Love във тях. Чудесен избор за оригинален и интересен подарък за деня на влюбените, рожден ден и всички други поводи или просто подарък за любимия човек. Изразете чувствата си към любимите хора,..

9,90 лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...