Чаши с капачета

Чаши с капачета


Покажи :
Сортиране по:

Керамична чаша с капаче и лъжичка

Керамична чаша с капаче и лъжичкакерамична чаша с надпис CoffeeВисока керамична чаша с капаче и лъжичка. Чашата е с изображение на ароматно кафе и надпис "Cofee". Подарете красива керамична чаша с капак и лъжичка. Насладете се на напитка, която ще съхрани за по-дълго топлината си благодарение на капачето.  Красив комплект за подарък както на жени, така и на мъже. Подходящ за поводи ка..

12,10 лв.

Забавна керамична чаша с капак

Чаша със забавно изображение и надпис.чаша с капак Продълговати чаша с капак, изработени от керамика с надпис на капака \"Hello Animals\" и забавни изображения на чашата. Оригинален подарък за всякакъв повод на близки, роднини или колеги. Чашата се предлага в различни цветове и изображения.Размер: 16х9 см. Вместимост: 300мл. Материал: Керамика В..

14,90 лв.

Керамична чаша в ретро стил

Керамична чаша с ретро мотивиЧудесен подарък за Вашите близки Комплектът включва керамична чаша с ретро картинки, капак за чашата и керамична лъжичка. Направете оригинален подарък на вашите познати и приятели, като подарите красива, качествена и удобна чаша в  ретро стил. Тази чаша е перфектна за всеки който харесва качествените, оригинални и красиви вещи. Чашата е чудесен избор за под..

14,20 лв.

Керамична чаша декорирана с имената на различни държави

Керамична чаша с декорация - имена на държави от цял свят.Интересен и красив подаръкКрасива, качествена и много оригинална чаша, декорирана с имената на различни държави от цял свят. Комплектът включва керамична чаша с декорация, капак за чашата и керамична лъжичка.Интересен, оригинален и красив подарък за рожденни дни, именни дни, както и за всички видове поводи и празници.Тази ..

12,50 лв.

Керамична чаша декорирана с морски мотиви Изчерпан

Керамична чаша декорирана с морски мотиви

Керамична чаша с декорация - морски мотиви.Страхотен морски подаръкКомплектът включва керамична чаша с декорация, капак за чашата и метална лъжичка.Направете оригинален и забавен подарък на вашите познати и приятели рибари, моряци, капитани или просто фенове на морето, като  имподарите красива, качествена и удобна чаша с морски мотиви. Или пък я вземете за себе си и  наредете на видимо мяс..

11,90 лв.

Керамична чаша декорирана с надпис "nice to meet you"

Керамична чаша с декорация -  надпис "nice to meet you"Забавен и оригинален подаръкКомплектът включва керамична чаша с декорация, силиконов капак за чашата и метална сламка.Забавен и оригинален подарък за вашите познати и приятели, а защо не и за самите Вас. Поднесете тази красива, уникална и оригинална чаша като подарък за рожден ден, имен ден, коле..

11,90 лв.

Керамична чаша декорирана с плодче

Керамична чаша с декорация - плодИнтересен и оригинален подаръкКомплектът включва керамична чаша с декорация, капак за чашата и твърда сламка.Направете оригинален и забавен подарък на вашите познати и приятели, като подарите красива, уникална и оригинална керамична чаша. Или пък я вземете за себе си и я поставете на видимо място във вашият дом.Тази чаша е перфектен..

10,00 лв.

Керамична чаша с бамбуков капак

Чаша за кафе с бамбуков капакпрактичен подаръкПрактична чаша за кафе с бамбуков капак и метална лъжичка. Чудесна идея за подарък за ценителите на кафето. Чашата е изработена от керамика и е с интересен дизайн на пръски. Подходяща е за поднасяне на топли и студени напитки. Това, което я отличава от обикновените чаши е, че благодарение на бамбуковият капак напитките остават топли за по-дъл..

13,90 лв.

Керамична чаша с декорация животно

Керамична чаша с декорация - различни животни.Оригинален и много забавен подаръкКомплектът включва керамична чаша с дръжка и декорация, капак за чашата и лъжичка. Много забавен и сладък подарък подходящ за разалични поводи. Зарадвайте близки и приятели ,любители на животните, с уникален и оригинален подарък, който няма начин да не харесат. Тази интересна и забавна керамична чаша с лъжичка ..

13,90 лв.

Керамична чаша с изображение от социалните мрежи 3 в 1

Чаша с изображение от социалните мрежипрактичен подарък Изненадайте феновете на интернет пространството, с някоя от интересните керамични чаши 3 в 1, с изображения от социалните мрежи! Комплекта съдържа чаша с уникален и запомнящ се дизайн, лъжичка и капак, който може да се използва и като купичка за Вашата закуска!Продуктът се предлага в различни модели и е сРазмери&ndash..

12,90 лв.

Керамична чаша с капак и лъжичка

Керамична чаша с надписинтересен подаръкПодарете си добро настроение със свежите чаши с капаче и лъжичка! Интересните надписи и цветната вътрешност разчупват сивото ежедневие и внасят глътка въздух във Вашият ден! Подходящи са за консумиране на топли напитки.Продуктът се предлага в различни моделиРазмери: 12.3х7.2смВижте ТУК информация за най-евтина доставка.Онлайн магазин ..

10,90 лв.

Керамична чаша с капак и метална лъжичка

Керамична чаша с капак и метална лъжичкаоригинална чаша Чаша изработена от керамика с метална лъжичка и капаче. Тя е декорирана с плодове и надпис. Чашата е подходящ подарък за хора, които са почитатели на здравословното хранене и начин на живот. Предлагат се различни модели.Размер - 12х7 см...

10,90 лв.

Керамична чаша с капак и метална лъжичка, декорирана с оригинален надпис.

Керамична чаша с капак и метална лъжичка, декорирана с оригинален надпис. Оригинална чаша. Керамична чаша с капак и метална лъжичка, декорирана с оригинален надпис. Ако гостите Ви постоянно Ви бъркат чашата и това Ви дразни, с тази чаша това няма повече да се случи!  Предлагат се различни модели.Размер: 11.2х8.4 см...

10,90 лв.

Керамична чаша с метален капак и сламка Изчерпан

Керамична чаша с метален капак и сламка

Керамична чаша с метален капак и сламкаоригинална чаша Чаша изработена от керамика с метално капаче, декорирана с надпис - HOME LIFE bring beauty to your life. Чашата е подходящ подарък за момиче или жена. Чашата се предлага в различни цветове. Размер: 13.5х8.3 см. ..

12,40 лв.

Керамична чаша с метални капак и сламка Изчерпан

Керамична чаша с метални капак и сламка

Продълговата чаша с различни изображения и надписи.Керамична чаша с метален капак и сламка Продълговата, керамична чаша за топли напитки, предпазваща от изливане, посредством метален, завинтващ се капак и метална сламка. Чашата се предлага в различни закачливи изображения и надписи. Подходящ подарък за любителите на топлите напитки или аксесоар към тематично парти.Цвят: Бял Размер..

11,90 лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...