Магически чаши

Магически чаши


Покажи :
Сортиране по:

Магическа порцеланова чаша с декорация планети

Магическа чаша с планетинестандартна чаша Порцеланова чаша с декорация с магически ефект- променя се след наливане на топла течност. Насладете се на топло кафе или чай, докато наблюдавате планетите от слънчевата система върху чашата си. Оригинален и образователен подарък както за възрастни, така и за малки деца, както за мъже, така и за жени. Подходяща за подарък за всеки повод.Ма..

13,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация - pacman

Магическа порцеланова чаша с декорация - pacmanОригинална чаша Декорирана магическа чаша с изображение играта pacman. Картинката се променя когато се налее топла течност в чашата. Наливайки си топло кафе или чай ще си припомните за една от класическите видео игри на всички времена pacman. Характеристики:Размер - 9.5х8 см.Материал - порцеланВместимост - 300мл.Тег..

11,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация - Wi-Fi

Магическа порцеланова чаша с декорация - Wi-FiОригинална чаша Магическа порцеланова чаша с декорация - Wi-Fi, логото светва след като се налее топла течност в чашата. Чашата е изработена от порцелан. Размер - 9.3х7.5 см.Вместимост - 250мл. ..

11,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация - бухал Изчерпан

Магическа порцеланова чаша с декорация - бухал

Магическа порцеланова чаша с декорация - бухалОригинална чаша Магическа чаша декорирана  с изображение на бухал сред природата. Картинката се променя когато се налее топла течност в чашата. Бухалът се събужда също от кафе рано сутрин точно като Вас. Характеристики:Размер - 9.5х8 см.Материал: ПорцеланВместимост - 300 мл.Тегло на чашата - 400 гр...

11,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация - среден пръст

Магическа порцеланова чаша с декорация - среден пръстнестандартна чаша    Красива магическа чаша със "Среден пръст", която се променя след наливане на топла течност в нея . Изпийте сутрешното си кафе или чай, с тази уникална чаша. Забавен и нестандартен подарък за колега или приятел, подходяща за всеки повод. Чашата е с уникален дизайн, която на пръв поглед изглежда, като обикн..

11,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация зодиалкални знаци Изчерпан

Магическа порцеланова чаша с декорация зодиалкални знаци

Магическа порцеланова чаша - зодиалкални знаци.Една уникална чашаМагията е в чашата! На пръв поглед на чашата са изобразени само звезди, но след като налеете топлата си напитка, по чашата се появяват и съзвездията с образите от зодиака.Магическата чаша е един наистина уникален, оригинален и много интересен подарък, с който приятно ще изненадате не само вашите близки и приятели, а дори..

11,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация игра на тетрис.

Магическа порцеланова чаша - игра на тетрисПодарък за играчиМагията е в чашата! На чашата е изобразена игра на тетрис в начален стадии, но след като налеете топлата си напитка, играта напредва.Магическите чаши са последният хит на пазара и са перфектният подарък с който ще впечатлите близките и приятелите си. Просто налейте топла течност в чашата и наблюдавайте как тя променя облика с..

11,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация лампа Изчерпан

Магическа порцеланова чаша с декорация лампа

Магическа порцеланова чаша с лампамагическа чашаМагическа чаша с изображение на изгаснала лампа, която светва след като налеете топлата си напитка. Просто налейте топла течност в чашата и наблюдавайте магията. Магическата чаша е един наистина оригинален и много интересен подарък, с който ще впечатлите не само вашите близки и приятели, а дори и самите Вас. Изненадайте  малки и големи с ориг..

11,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация сърце. Изчерпан

Магическа порцеланова чаша с декорация сърце.

Магическа порцеланова чаша - сърце.Романтичен и магически подарък за празника на влюбенитеПотопете се в магията на романтиката пиейки кафето си от тази невероятна магическа чаша със сърце .На чашата е изобразено сърце, което след като налеете топлата си напитка, променя цвета си. Тази порцеланова  чаша с магическо сърце е един наистина оригинален и много интересен романтичен подарък, с кой..

14,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с резервоар Изчерпан

Магическа порцеланова чаша с резервоар

Уникална чаша с резервоармагическа порцеланова чаша Магическа порцеланова чаша с изображение- резервоар. Подходяща за топли или студени напитки. При поставяне на топла напитка в чашата, тя магически променя вида си и колонката се оцветява. Насладете се на кафе, чай или горещ шоколад, докато наблюдавате зареждащият се резервоар върху чашата. Страхотен подарък за мъже, жени или прос..

11,90 лв.

Магическа термо чаша с изображение - батерия

Керамична чаша с изображение - батерияМагическа термо чашаИнтересна чаша с термо чувствителност (чувствителност от топлината). При запълване на чашата с гореща течност се променя изображението от изтощена на заредена батерия. А при охлаждане, чашата връща първоначалното си изображение. Изработена от керамика, чашата е подходящ подарък за близки, приятели, колеги и всякакъв вид гийг маниаци..

11,90 лв.

Магическа термо чаша с усмивка

Магическа чаша с усмивкаКерамична термо чашаИнтересна чаша с термо чувствителност (чувствителност от топлината). При запълване на чашата с гореща течност, се променя изображението на нея. А при охлаждане, чашата връща първоначалното си изображение. Чашата е изработена от керамика.Размери 9.3х7.7 см Вижте ТУК информация за най-евтина доставка. Онлайн магазин за тениски, ча..

11,90 лв.

Магическа чаша за кафе с бутон like

Магическа чаша кафеоригинален подарък Магическа чаша за кафе, изработена от порцелан. След наливане на топла течност, чашата придобива освежен вид с бутона like! Ако социалните мрежи са Вашата страст-тази чаша е идеалният подарък за Вас! Не Ви препоръчваме да използвате продукта в миялна машина, но в микровълнова печка употребата е безпроблемна!Размери на продукта: 9.3х7.5см. ..

11,90 лв.

Магическа чаша с декорация-Facebook

Магическа чашаоригинална чашаУникална порцеланова чаша с декорация-Facebook! След наливане на гореща течност, бутонът променя своя цвят, а когато чашата Ви изстине той отново потъмнява. Страхотен подарък за привържениците на facebook! Размери на продукта; 9.3х7.5 см.Вижте ТУК информация за най-евтина доставка.Онлайн магазин за тениски, чаши, шапки и други рекламни и сувенирни мате..

11,90 лв.

Магическа чаша с надпис "I ♥ U"

Магическа чаша с надпис "I ♥ U"Керамична термо чашаИнтересна чаша с термо чувствителност (чувствителност от топлината) променяща изображението си. При запълване на чашата с гореща течност се променя изображението на нея и се визуализира надпис "I ♥ U". А при охлаждане, чашата връща първоначалното си изображение. Изработена от керамика, чашата е подходящ подарък за Свети Валентин, за 8 ми м..

11,90 лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...