Магически чаши

Магически чаши


Покажи :
Сортиране по:
 Магическа порцеланова чаша с декорация планети Изчерпан

Магическа порцеланова чаша с декорация планети

Магическа чаша с планетинестандартна чаша Порцеланова чаша с декорация с магически ефект- променя се след наливане на топла течност. Насладете се на топло кафе или чай, докато наблюдавате планетите от слънчевата система върху чашата си. Оригинален и образователен подарък както за възрастни, така и за малки деца, както за мъже, така и за жени. Подходяща за подарък за всеки повод.Материа..

13,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация игра на тетрис.

Магическа порцеланова чаша - игра на тетрисПодарък за играчиМагията е в чашата! На чашата е изобразена игра на тетрис в начален стадии, но след като налеете топлата си напитка, играта напредва.Магическите чаши са последният хит на пазара и са перфектният подарък с който ще впечатлите близките и приятелите си. Просто налейте топла течност в чашата и наблюдавайте как тя променя облика с..

11,90 лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация резервоар

Уникална чаша с декориран резервоармагическа порцеланова чаша Магическа порцеланова чаша с изображение- резервоар. Подходяща за топли или студени напитки. При поставяне на топла напитка в чашата, тя магически променя вида си и колонката се оцветява. Насладете се на кафе, чай или горещ шоколад, докато наблюдавате зареждащият се резервоар върху чашата. Страхотен подарък за мъже, жен..

11,90 лв.

Магическа термо чаша с усмивка

Магическа чаша с усмивкаКерамична термо чашаИнтересна чаша с термо чувствителност (чувствителност от топлината). При запълване на чашата с гореща течност, се променя изображението на нея. А при охлаждане, чашата връща първоначалното си изображение. Чашата е изработена от керамика.Размери 9.3х7.7 см Вижте ТУК информация за най-евтина доставка. Онлайн магазин за тениски, ча..

11,90 лв.

Магическа чаша за кафе с бутон like

Магическа чаша кафеоригинален подарък Магическа чаша за кафе, изработена от порцелан. След наливане на топла течност, чашата придобива освежен вид с бутона like! Ако социалните мрежи са Вашата страст-тази чаша е идеалният подарък за Вас! Не Ви препоръчваме да използвате продукта в миялна машина, но в микровълнова печка употребата е безпроблемна!Размери на продукта: 9.3х7.5см. ..

11,90 лв.

Магическа чаша с декориран часовник

Магическа чаша със забавен часовникоригинален подарък Магическа порцеланова чаша с декорация, която се променя след като се налее топла течност. Насладете се на любимата ви топла или студена напитка в компанията на занимателният часовник върху чашата. Изненадайте някого или се забавлявайте като напълните чашата с топло кафе или чай и откриете скритата закачка в магическата картинк..

11,90 лв.

Магическа чаша с надпис "I ♥ U"

Магическа чаша с надпис "I ♥ U"Керамична термо чашаИнтересна чаша с термо чувствителност (чувствителност от топлината) променяща изображението си. При запълване на чашата с гореща течност се променя изображението на нея и се визуализира надпис "I ♥ U". А при охлаждане, чашата връща първоначалното си изображение. Изработена от керамика, чашата е подходящ по..

11,90 лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...